Støvsugning af bil | Få udført støvsugning af din bil, af førende eksperter

Info

STØVSUGNING AF BIL

Støvsugning af bil | Få udført støvsugning af din bil, af førende eksperter

Steamrex udbyder støvsugning af bil i vores pakkeløsninger. Få en komplet støvsugning i bilen og bliv overrasket over resultatet. Vi bruger professionelle støvsugere og kan støvsuge din bil på en adresse du selv vælger.

1. Bestil online på to minutter

Vælg behandling, tid og sted – og betal først, når vi har rengjort din bil

2. Vi kommer hvor det passer dig

På arbejdspladsen, derhjemme eller det sted der passer dig bedst

3. Din bil bliver som ny

Og du skåner miljøet for udledning af +100 liter spildevand

MOBIL STØVSUGNING AF BIL

Rengøringer tilpasset dit behov

Kun udvendig bilvask

 • Sand og snavs afblæses
 • Bilen steames og renses
 • Bundlister steames og renses
 • Vinduer steames, renses og poleres
 • Fælge steames og aftørres
 • Afsluttende finish med håndklæde på alle fladerKun indvendig bilvask

 • Støvsugning af hele kabinen
 • Måtter bankes, støvsuges og steames
 • Himmel, paneler og vinyl steames
 • For- og bagsæder steames
 • Karme og dørfalse steames
 • Interiør desinficeres
 • Kabine får lugtnedbryder
 • Vinduer renses og poleres
 • Afsluttende finish med håndklæde på alle flader

Hele bilen

 • Alt i Indvendigt-pakken
 • Alt i Udvendigt-pakken
 • + Gratis voksbehandling (Værdi: 149 Kr.)
 • + Hel bils rabat (Spar 200 Kr.)


HVOR DU VIL, NÅR DU VIL

Hjemme, på job eller…

Alle ugens dage kl. 7-19
…og derudover efter særlig aftale

Sjælland, Fyn, store dele af Jylland og Stockholm
…og vi udvider løbende dækningsområdet

På alle typer lokation
…privatadresser, erhvervsadresser, parkeringsanlæg, mm.

I al slags vejr
…med undtagelse af hård frost og styrtregn

FØR STØVSUGING OG DAMPRENS

før_støvsugning_og_damprens
efter_støvsuging_og_damprens

EFTER STØVSUGING OG DAMPRENS

Støvsugning af bil fra Steamrex

støvsugning_af_bil

I den indvendige pakke fra Steamrex, inkluderes en total støvsugning af bilen. Vi støvsuger hele kabinen samt måtter, der først bliver banket. Vores støvsugning bliver udført med professionelt udstyr til bilrengøring, og en normal støvsuger kan derved ikke måle sig med vores egne. Vores støvsugere har forskellige hoveder, f.eks med skånsomme børster der bruges på forskellige tidspunkter i bilrensen. Men en støvsugning er ofte ikke nok til at gøre de indre del af bilen fuldstændigt ren. Derfor er Steamrex bilrengøring bygget op omkring vores hovedprodukt, komplet damprens af bilen.

Først starter vi selvfølgelig med at støvsuge kabinen, måtter, inklusiv sæder og interiør. Men efterfølgende bruger vi damprens, kendt som steaming, der er vores ekspertområde og det som vores bilvask er bygget op omkring. I den indvendige pakke, steamer vi således himmel, vinyl, panelerne, karme, dørfalse og for og bagsæderne bliver også steamet efter støvsugningen.

Hvis bilen har brug for udvendig rens, gør vi dog ikke brug af støvsugning. Her er det langt mere effektiv at afblæse alle de ting der kan sidde på bilens ydre, som f.eks sand og snavs. Efterfølgende gør vi igen brug af steaming.

Støvsugning af din bil når det passer dig og hvor det passer dig

Vores koncept er enkelt, nemt og sparer tid for forbrugeren. En normal støvsugning af bil foregår enten ved at man selv støvsuger bilen, enten med ens egen støvsuger, eller kører til en vaskehal der har en støvsuger man kan leje.

Typisk vil begge løsninger ikke give et særligt godt resultat – og tage lang tid. Med Steamrex pakkeløsning kommer vi ud på en adresse du selv vælger, og vi dækker næsten alle landets adresser. Vi kommer ud, uanset om der er tale om din privatadresse, erhvervsadresse eller evt. et parkeringsanlæg.

Udover dette, er der meget fleksible tidspunkter i vores pakker. Du vælger dagen og tidspunktet, og vi kommer uden mellem 7 og 19 alle dage, også i weekenden. I alt slags vejr, på nær ved hård frost eller styrtregn.

En effektiv støvsugning kræver efterfølgende damprens

Med en støvsugning af hele kabinen, sæder og interiør, kan man nå rigtigt langt. Den er god til at fjerne støv, hår og diverse uønskede elementer i bilen. Men hvis man ønsker at fjerne alle de uønskede ting i bilen, kan man ikke komme udenom en grunding damprensning. Vores damprens fungerer udelukkende med vand, der opvarmes under et ekstremt højt tryk. Dette går ned i f.eks sæderne og fjerner effektivt pletter, mudder, bakterier, vira, snavs og støv i en effektiv sæderens. Især sidstnævnte skulle man tro man kunne slippe helt af med en støvsugning af bil, men dette er desværre ikke tilfældet. Især i tilfælde af man skal klargøre en bil, vil resultatet ikke være godt nok.

Derfor bruger vi professionelt damprensningsudstyr i vores pakker. Da vi udelukkende bruger vand, undgår man desuden at tilføje andre væsker i bilen som man ikke ønsker. Man undgår totalt brug af sæbe, som autoshampoo, diverse kemikalier og andet. Dette lindrer ikke blot bilens nuværende og fremtidige stand. Det sparer også miljøet for mange skadelige væsker og hundredevis af liter vand. Steamrex damprens og støvsugning foregår nemlig med et vandforbrug på kun 5 liter, en mængde der ikke tilnærmer sig en hjemmevask eller vask i en vaskehal. Her kan man hurtigt komme op og bruge flere hundrede liter vand, alt efter hvor grundig man ønsker at være, eller hvor mange liter vand som vaskehallen bruger.