LÆDERBEHANDLING

Komplet læderpleje af bilens sæder og interiør – inklusiv indvendig rengøring

Steamrex er førende eksperter inden for læderpleje af bilens sæder og interiør. Hver dag bliver læderen i bilen udsat for stråling, temperaturforskelle, slid og snavs. Læder skal rengøres og plejes , også kendt som læderpleje. Få udført en effektiv læderbehandling, hos et af vores professionelle SteamCentre.

Læderpleje

Inklusiv indvendig rengøring

Hvis lædersæderne og interiøret er tørt og kedeligt ud

Fra

2.490,-

STEAMCENTER

Velkommen indenfor

til bilpleje i særklasse

To steder i landet kan din bil komme under tag hos vores specialister

SteamRex SteamCenter øst og vest for Storebælt. Vores to SteamCentre i hhv. København og Kolding tilbyder bilpleje i særklasse for dig, der vil udnytte vores store værktøjskasse, mens bilen står under tag. Specialisterne står klar og får din bil til at fremstå knivskarpt helt ned i de mindste detaljer.

Bestil tid på dit SteamCenter med få klik!

Om læderpleje af bilens sæder og interiør

Når din bil – hvad end det er sæder, instrumentbræt, rat eller en kombination af alle – består af eksklusivt læder, kræver dette en passende vedligeholdelse. Læder bliver dagligt udsat for temperaturforskelle, UV-stråler, slid, skidt mm, pga. af dette vil læder med tiden tørre ind og vil sprække. Derfor skal læder både rengøres og plejes, så læderet fremstår rent, skinnende og perfekt. På den måde holder læderet det flotte udseende og man undgår det sprækker i mange år frem. Læderet renses i bund med specieludviklet lædersæbe, efterfølgende behandles læderet med en eksklusiv læderpleje, der igen giver læderet glød, liv og smidighed.

FAQ