RENS AF KABINE & INTERIØR

Komplet rens af interiør og kabine – inklusiv alle de steder man normalt ikke kommer

Steamrex er førende eksperter inden for rens af interiør og kabine. Faktisk mener vi, at vi med vores mange års erfaring kan forvandle selv den mest beskidte bil til en nærmest ny bil. Få udført en effektiv rens af interiør og kabine, hos et af vores professionelle SteamCentre.

Komplet interiør rens

Trænger bilen til lidt ekstra

Grundig kabinerens alle steder man ikke normalt kommer

Fra

1.895,-

STEAMCENTER

Velkommen indenfor

til bilpleje i særklasse

To steder i landet kan din bil komme under tag hos vores specialister

SteamRex SteamCenter øst og vest for Storebælt. Vores to SteamCentre i hhv. København og Kolding tilbyder bilpleje i særklasse for dig, der vil udnytte vores store værktøjskasse, mens bilen står under tag. Specialisterne står klar og får din bil til at fremstå knivskarpt helt ned i de mindste detaljer.

Bestil tid på dit SteamCenter med få klik!

Om komplet rens af interiør og kabine

Er din bil beskidt, og trænger den til en hovedrengøring? Så er du kommet til rette sted – i vores SteamRex Center har vi mange års erfaring med bilpleje, og kan forvandle selv den mest beskidte bil til en nærmest ny bil. Der er få ting, der er bedre end følelsen og duften af en ny bil – en bil uden pletter, støv og snavs. Det er ikke desto mindre dét, du får, når du lader os stå for en indvendig rengøring af din bil.

FAQ