OZONBEHANDLING

Ozonbehandling –
Inklusiv indvendig rengøring

Steamrex er førende eksperter inden for ozonbehandlinger. Ozon er en gasart også kendt som aktiv ilt, der forebygger de molekyler i luften der forårsager dårlig lugt. Få udført en effektiv ozon behandling, inklusiv en komplet indvendig rengøring, hos et af vores professionelle SteamCentre.

Ozonbehandling

Inklusiv indvendig rengøring

Fjerner Dyre/Røglugt og gør bilen mere allergivenlig

Fra

2.380,-

STEAMCENTER

Velkommen indenfor

til bilpleje i særklasse

To steder i landet kan din bil komme under tag hos vores specialister

SteamRex SteamCenter øst og vest for Storebælt. Vores to SteamCentre i hhv. København og Kolding tilbyder bilpleje i særklasse for dig, der vil udnytte vores store værktøjskasse, mens bilen står under tag. Specialisterne står klar og får din bil til at fremstå knivskarpt helt ned i de mindste detaljer.

Bestil tid på dit SteamCenter med få klik!

Om ozonbehandlinger

Ozonbehandling er en gennemtestet metode for at fjerne dårlig lugt fra bilens interiør. Ozon er en gas kaldet aktiv ilt. Når Ozonen kommer i kontakt med de molekyler, der forårsager den dårlig lugt, oxideres de og lugtene forsvinder. Ozonen fjerner allergiske stoffer, og nedbryder samtidig bakterievægge og skimmelsporer, så de stopper deres reproduktion hvilket betyder, at det er en effektiv metode til at udføre allergisk behandling. Ozonbehandling skal kombineres med en Komplet Kabine Rens inden man udfører ozonbehandlingen, da lugten over tid kan komme igen, hvis problemet ikke fjernes. Ozon maskinen skal stå i minimum 5 timer.

FAQ