Bilpleje | Vi udfører bilpleje med stor ekspertise og professionalitet, på en adresse du selv vælger

Info
bilpleje

BILPLEJE

Bilpleje | Vi udfører bilpleje med stor ekspertise og professionalitet, på en adresse du selv vælger

Steamrex er eksperter i bilpleje. Vi har stor ekspertise i pleje af alle slags biler og har sammensat de bedste komplette pakkeløsninger til bilpleje. Læs mere om vores pakker, priser og find information nedenfor.

1. Bestil online på to minutter

Vælg behandling, tid og sted – og betal først, når vi har rengjort din bil

2. Vi kommer hvor det passer dig

På arbejdspladsen, derhjemme eller det sted der passer dig bedst

3. Din bil bliver som ny

Og du skåner miljøet for udledning af +100 liter spildevand

MOBIL BILRENS

Rengøringer tilpasset til dit behov

Rengøring

Grundig rengøring af hele bilen – eller kun ude eller inde

INDVENDIGT:

Fra 549,-

> Måtter bankes, støvsuges og steames
> Grundig støvsugning af hele bilen
> Dørfalser steames og renses
> Himmel, paneler og vinyl aftørres
> Vinduer inde renses og poleres
> Aftørring af overflader
> Højkontaktflader desinficeres
> Lugtnedbryder (nybilsduft)

UDVENDIGT:

Fra 449,-

> Sand og snavs afblæses
> Bilen steames og renses
> Dæk og fælge steames
> Vinduer ude renses og poleres
> Aftørring af overflader
> Voksbehandling

Hele bilen inkl. voks fra

799,-

Spar min. 348,-

Returklargøring

Klargøring til leasing returnering. Jf. kravene fra leasingselskaberne

INDVENDIGT:

> Alt fra Rengøring
+ Tømning af førerkabine
+ Dyrehår/ekstra støvsugning
+ Hulrumsrengøring
+ Varerumsrengøring (varebiler)

UDVENDIGT:

> Alt fra Rengøring
+ Motorrums- og dækselrengøring
+ Ekstra fælgrens
+ Lakrens (tjærepletter, mm.)

Hele bilen fra

1299,-

Spar min. 442,-

Totalklargøring

Komplet nybilsfornemmelse. Oplagt i forbindelse med salg eller brugerskifte

INDVENDIGT:

> Alt fra Rengøring
+ Tømning af førerkabine
+ Dyrehår/ekstra støvsugning
+ Hulrumsrengøring
+ Varerumsrengøring (varebiler)
+ Sæderens
+ Læderpleje
+ Pleje af gummimåtter
+ Vinylpleje
+ Ventilationsrens

UDVENDIGT:

> Alt fra Rengøring
+ Motorrums- og dækselrengøring
+ Ekstra fælgrens
+ Lakrens, (tjærepletter mm.)
+ Rens af vinduesviskere
+ Vinylpleje udvendig
+ Dækshine

Hele bilen fra

1.999,-

Spar min 1458,-

HVOR DU VIL, NÅR DU VIL

Hjemme, på job eller…

Alle ugens dage kl. 7-19
…og derudover efter særlig aftale

Sjælland, Fyn, store dele af Jylland og Stockholm
…og vi udvider løbende dækningsområdet

På alle typer lokation
…privatadresser, erhvervsadresser, parkeringsanlæg, mm.

I al slags vejr
…med undtagelse af hård frost og styrtregn

Effektiv Bilpleje både indvendigt og udvendigt

indvendig_bilpleje

Vores bilpleje er opdelt i tre forskellige pakkeløsninger, en indvendig bilpleje pakke, en udvendig bilpleje pakke og en totalpakke. Totalpakken er kombinationen af den indvendige og udvendige bilpleje, der derudover indeholder gratis voksbehandling og kommer med en hel bils rabat med en værdi af 200 Kr.

Vores indvendige bilpleje er til dem der udelukkende ønsker pleje af bilens indre elementer. Her bruger vi professionelt damprensnings udstyr, kombineret med støvsugning, lugtnedbryder og rens og polering af vinduer. I den indvendige pakke er der fokus på at øge bilens stand f.eks til klargøring af bilen inden overdragelse til en ny ejer.

Den udvendige bilpleje består også af vores effektive steaming med professionelt udstyr til damprens. Herudover indgår afblæsning af uønsket sand, snavs og støv der kunne side på bilens ydre. Igen indgår også rens og polering af vinduer med dertilhørende steaming.

Den udvendige pakke er grundig og selv dele som fælgene og bundlister bliver både steamet, renset og aftørret.

udvendig_bilpleje

Sådan foregår vores bilpleje

I den indvendige bilpleje starter vi med en komplet støvsuging af hele kabinen, samt måtter og for- og bagsæder. Dette følges op med vores steaming, den absolut bedste løsning for en effektiv, skånsom og miljøvenlig pleje af bilen. Steaming er det samme som damprens, hvor vand varmes op under et yderst højt tryk og bruges til at fjerne diverse pletter som støv, mudder, snavs, bakterier og vira. Vi steamer for- og bagsæderne, himmel, paneler og vinyl, mens også karme og dørfalse får en tur. Efterfølgende bliver alt interiøret desinficeret, efterfulgt af den effektive lugtnedbryder der bruges i hele kabinen. Til sidst bliver alle vinduerne renset og poleret og afslutningsvis går vi igennem hele bilen med et håndklæde på alle flader.

Den udvendige pakke er også bygget op omkring damprens, den klart mest effektive løsning til vask af bil, der skaber det bedst mulige resultat. Særligt sammenlignet med en hjemmevask der foregår i hånden, eller vask i en vaskehal. Alle fordelene og hvorfor vi kun benytter os at steaming, kan man læse mere om i næste afsnit. For at foretage en effektiv steaming, bør man først starte med afblæsning af alle de uønskede ting der nu kan sidde på bilen. Ved udvendig bilpleje starter vi derfor med at afblæses diverse støv, snavs og mudder. Efterfølgende går vi i gang med selve damprensningen, der foregår på hele bilens ydre. Dette inkluderer også bundlister og fælge, hvoraf flere dele af bilen desuden også renses og poleres. Vores udvendige pakkeløsning inkluderer også rens, polering og steaming af vinduerne.

Vores pakkeløsninger tager hensyn og skåner bilen mest muligt

En god bilpleje starter med at man tager sine forholdsregler. Bilen bør ikke udsættes for diverse skrammer og ridser, som man desværre kan påføre bilen ved selv at vaske den i hånden, eller udføre en maskinvask f.eks i en vaskehal. Selvom at man skulle tro at en vaskehals udvendige var testet og gennemført til punkt og prikke, er der faktisk relativt mange der oplever at vaskehallens maskinbørster og sprinklere kan føre direkte skade på bilen. Dette er det modsatte af en god bilepleje. Og i tilfælde af dette sker, kan det være svært at få en egentlig erstatning. Vaskehallens ejere er nemlig ikke berettet til at yde en garanti for at den ydre bilpleje ikke skader bilen – kun i tilfælde af manglende vedligeholdese af vaskeanlægget og børster og ved direkte defekte af selve vaskeanlægget.

Ved en vask derhjemme er man bedre dækket ind ved at man selv udfører vasken og har fuld kontrol over hvilke dele man ønsker at rense. Men en vask i hånden er langt fra den mest effektive løsning og derfor er man nødsaget til at bruge diverse håndbørster og svampe. Og disse kan i sidste ende også skade både ydre og indre dele af bilen.

Derfor foregår Steamrex bilpleje helt uden brug af børster, svampe. Udelukkende ved brug af vores effektive steaming, kan vi skabe et resultat der er langt pænere, men også tager hensyn til bilens nuværende og fremtidige stand.

Derudover bruger vi ingen former for rengøringsprodukter og kemikalier. Vores bilpleje gør udelukkende brug af vand, det kræver nemlig ikke sæbe for at foretage en grundig pleje af bilen. På den måde undgår man også at tilføre bilen nye og farlige kemikalier, bakterier eller ødelægge f.eks. interiør med dårlig sæbe eller autoshampoo.

Miljøvenlig bilpleje – Vores bilpleje skåner miljøet bedst muligt

Som nævnt tidligere, gør vi ikke brug af hverken sæbe, autoshampoo, rengøringsprodukter eller andre kemikalier i vores bilpleje. Vi udleder ej heller noget spildevand og har et minimalt vandforbrug. Faktisk er det samlede vandforbrug på vores indvendige og udvendige bilpleje maksimalt 5 liter vand. Til sammenligning vil vandforbruget ved både en maskinvask, som den man får i en vaskehal ofte være på helt op imod 100 liter vand. Det samme gør sig gældende, hvis man ønsker at vaske ens bil selv. Her får man også brug for et sted mellem 100 til 200 liter vand. Det lyder som et højt forbrug, men er desværre det der skal til, hvis man ønsker et resultat der bare er tilnærmelsesvis det man får med en komplet steaming.

Man vil dog aldrig nå det samme resultat som ved brug af vores professionelle steaming udstyr, hvor bilen bliver komplet fjernet fra al snavs og bakterier. Dette skaber også et sundere og mere trygt miljø i bilen, hvilket særligt er til fordel i erhvervsmæssig sammenhæng – hvor f.eks flere forskellige personer skal bruge bilen på forskellige tidspunkter. Diverse virus og bakterier bliver fjernet mest muligt med vores vask, hvilket er vigtigere end nogensinde før i en ny verden, hvor vi alle skal beskytte os selv mod COVID-19. Det er dog vigtigt at pointere at vores effektive bilpleje er med til at afhjælpe evt. smittespredning, men ikke er en garanti da vores service ikke er en komplet klinisk bil rengøring.

Vores pleje af bil kan benyttes på tværs af alle biler

bilpleje_af_alle_slags_biler

Steamrex har perfektioneret vores bilpleje på tværs af næsten alle modeller. Det betyder at vi dækker næsten alle biler, om end der er tale om en mindre bil som en Fiat, eller en stor Transporter fra Volkswagen. Prisen på vores komplette service til pleje af biler, afhænger dog af størrelsen på bilen. Det mener vi er fair for alle, så dem med en mindre bil og derved et mindre tidsforbrug, også får den rigtige pris.

Vores koncept er enkelt og tidsbesparende. Du booker selv det tidspunkt du ønsker at vi kommer ud til dig og udfører bilpleje. Vi kører alle ugens dage mellem 9 – 17, også selvom det er weekend. Efter aftale, kan vi endda en gang imellem tilbyde andre tidspunkter uden for åbningstiderne. Endvidere er vejret ikke noget som der kan forsage ændringer i din booking af bilpleje. Vi kommer ud i alt slags vejr, på nær heftig styrtregn og hård frost.

Steamrex dækker desuden næsten alle adresser i Danmark. Vi har et dækningskort på vores bestillingsside, der viser hvilke dele af landet vi dækker. Indtil videre kan man benytte sig af vores bil pleje service på hele Sjælland og Fyn, mens at størstedelen af Jylland også er dækket ind. Vi udvider løbende dækningskortet, og vil derfor snart være at finde i hele Danmark.

Dit tidsforbrug i forbindelse med vores services vil også være langt lavere end vant til. Ofte skal ejeren af den bil der skal vaskes kun være til stede i 5 – 10 minutter. Dette er en klar forbedring i forhold til en hjemmevask, man selv skal udføre, der ofte tager mindst 2 timer. Det samme gør sig gældende ved en vask i en vaskehal, hvor man udover selve maskinvasken også selv skal køre frem og tilbage fra vaskehallen.

S365 – Til dem der ønsker at bilpleje oftere

Ønsker man oftere bilpleje, eller er man en virksomhed, organisation, forening eller lignende, har vi oprettet S365, vores bud på den bedste fordelskonto til dem der har brug bilpleje oftere. Med fordelskontoen får man del i ekstra services, som ikke er inkluderet i den normale pleje af bilen man kan bestille i vores pakkeløsninger. Blandt andet tilføjer vi voksbehandling, rens af vinduesviskere og rens af ventilationskanalerne i den samlede bilrens – fuldstændigt gratis.

Med S365 bestemmer man selvfølgelig selv hvornår og hvor ofte vi skal komme forbi og udføre alle de mange services som sæderens, steaming, rengøring og betaler blot en månedlig abonnementspris afhængig af hvor ofte man ønsker at Steamrex kommer og udfører services.

Du binder kun dit abonnement for de første to rengøringer af bilen, og derefter er der frit leje for at fortsætte eller opsige S365 abonnementet.

Sidst men ikke mindst, sparer man helt op imod 15% på vores services, sammenlignet med prisen for de normale pakkeløsninger, den indvendige og udvendige vask og totalpakken.

MILJØVENLIG BILPLEJE

Spar miljøet for tonsvis af spildevand, sæbe og kemikalier med vores bilpleje

BeskrivelseSteamrexVaskehalHjemmevask
STEAMREXVASKEHALHJEMMEVASK
Slip for besværet
Arbejde ude og indeIntetca. 1-1,5 timeca. 1,5-2 timer
Dit samlede tidsforbrug5-10 min.ca. 1,5-2 timerca. 1,5-2 timer
Få højere kvalitet
RenlighedFjerner al snavs og bakterierOverfladisk renOverfladisk ren
SkånsomhedIngen børsterMaskinbørsterHåndbørste
Holdbarhed+25-50%+0-25%
Skån miljøet
Vandforbrug<5 liter25-100 liter100-200 liter
SæbeIntetJaJa
Udledning af spildevandIntetJaJa