BILPLEJE

Bilpleje – Vi udfører bilpleje med stor ekspertise og professionalitet, på en adresse du selv vælger

Steamrex er eksperter i bilpleje. Vi har stor ekspertise i pleje af alle slags biler og har sammensat de bedste komplette pakkeløsninger til bilpleje. Læs mere om vores pakker, priser og find information nedenfor.

Bestil tid på dit SteamCenter med få klik!

ALT I BILPLEJE HOS VORES STEAMCENTRE

Bilpleje tilpasset til dit behov

Returklargøring

Undgå ekstraregning ved returnering

Klargøring til leasing returnering. Jf. kravene fra leasingselskaberne, så du trygt kan aflevere bilen tilbage

300-400 min.

Fra

2.495,-

Salgsklargøring

Skal bilen stå helt skarpt

Grundig rengøring så bilen står flot til salg – og du hurtigere kan lande en køber

300-400 min.

Fra

2.495,-

Premium

Når kun det bedste er godt nok

Komplet nybilsfornemmelse. Oplagt i forbindelse med salg eller brugerskifte

450-600 min.

Fra

3.495,-

KERAMISK COATING

Kompromisløs behandling
med glans og styrke

Keramisk coating er en slidstærk, keramisk væske, der danner en permanent coating på lakoverfladen. Det svarer til en avanceret klarlak, der gør overfladen meget hård og sikrer en smuk glans. Det bedste, du kan vælge.

Keramisk Coating Inkl. fuld polering

Fuld polering og keramisk coating af bilen

450-500 min.

Fra

6.995,-

MOBIL BILPLEJE

Vælg bilpleje i særklasse

Ozon behandling

Inklusiv indvendig rengøring

Fjerner Dyre/Røglugt og gør bilen mere allergivenlig

Fra:

2.380,-

Læs mere

Lakrens og Keramisk forsegling

Inklusiv udvendig rengøring

Ekstra slidstærk forsegling udført af vores eksperter i forsegling

Fra:

1.495,-

Læs mere

Imprægnering af kaleche

Inklusiv udvendig rengøring

Kalechen bliver rengjort i dybden og imprægneret

Fra:

1.995,-

Læs mere

Komplet Interiør rens

Trænger bilen til lidt ekstra

Grundig kabinerens alle steder man normalt ikke kommer

Fra:

1.495,-

Læs mere

Maskinpolering Inkl. lakforsegling

Inklusiv udvendig rengøring

Mat og kedeligt lagt bliver blankt igen og farverne står mere kraftigt

Fra:

2.495,-

Læs mere

Motorrums vask inkl. forsegling

Inklusiv udvendig rengøring

Motorrums vask inkl. forsegling som modvirker fremtidig tilsmudsning

Fra:

790,-

Læs mere

Læderbehandling

Inklusiv indvendig rengøring

Hvis lædersæderne og interiøret ser tørt og kedeligt ud

Fra:

2.490,-

Læs mere

Imprægnering af stofsæder

Inklusiv indvendig rengøring

Beskyt dine sæder bedre mod skidt, snavs og spildte væsker

Fra:

2.490,-

Læs mere

Polering af matte forlygter

Flot udseende og bedre sikkerhed

Få forlygter, der er så gode som nye og øger din sikkerhed

Fra:

1.090,-

Læs mere

AFMONTERING AF

Reklamer og folie

Fjernelse af reklamer

Små reklame klistermærker

Fra:

395,-

Læs mere

Fjernelse af folie – Halv bil

Bilen er halv folieret

Fra:

1.495,-

Læs mere

Fjernelse af folie – Hele bilen

Alt wrap bliver fjernet

Fra:

2.995,-

Læs mere

SPECIALOPGAVER

Når opgaven
kræver lidt ekstra

Graffiti, maling, fjernelse af folie mv.

Lad os bringe bilen tilbage i form med metoder, der er effektive, men også skånsomme mod den originale lak og mijøet. Kontakt os gerne med beskrivelse og billeder, så vi kan give dig et prisoverslag.

Send mail til

steamcenter@steamrex.com

Ring på

40 90 99 99

SteamCenter Rødovre: Telefon 40 90 99 99

KØBENHAVNS BILPLEJE

Kompetent bilpleje
siden 2005

Københavns Bilpleje er nu en del af SteamRex og udgør vores SteamCenter øst for Storebælt. Her kan du forkæle din bil med den unikke SteamRex-dampteknologi, men også bestille fra en bred vifte af supplerende services, som vi nu kan tilbyde under tag, let tilgængeligt på Valhøjs Alle i Rødovre.

Københavns Bilpleje er grundlagt i 2005 og har specialiseret sig i professionel bilpleje til både private og erhvervslivet. Det gælder pleje af nye og brugte person- og varebiler, udlejningsbiler, leasingbiler, specialbiler og lastbiler samt forsikringsopgaver i forbindelse med fx graffiti.

Siden starten har Københavns Bilpleje været med helt fremme, når det gælder nye metoder og teknologier, der får det bedste frem i bilerne på den mest skånsomme måde. Det er en filosofi, der flugter med SteamRex’ dampteknologi, og derfor er det oplagt, at vi har slået kræfterne sammen.

SteamCenter Rødovre
Valhøjs Alle 158
2610 Rødovre
Telefon 40 90 99 99
Mail: steamcenter@steamrex.com

KOLDING BILPLEJE

Med kvalitet
i forreste række

H. C. Ørsteds Vej 16 i Kolding har siden 2012 været en fast adresse for bilejere, der ønsker professionel bilpleje. Nu er Kolding Bilpleje en del af SteamRex og bliver vores SteamCenter vest for Storebælt. En fast adresse i Jylland har længe stået højt på ønskesedlen, og nu er det virkelighed.

På 10 år har Kolding Bilpleje opbygget et solidt ry med stærke produkter, hvor kunderne har været trygge ved et fagligt opdateret personale og høje kvalitetskrav til det færdige resultat. Det stemmer perfekt overens med filosofien bag SteamRex, og derfor er det helt naturligt at samarbejde.

Kunderne hos Kolding Bilpleje kan fremover også nyde godt af SteamRex-rengøring med damp. SteamRex-kunderne kan nyde godt af et endnu bredere udvalg af services, vi kan tilbyde ved at komme under tag i Kolding. Det bliver lettere for alle parter, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

SteamCenter Kolding
H C Ørsteds Vej 16, port 2
6000 Kolding
Telefon 40 90 99 99
Mail: steamcenter@steamrex.com

SteamCenter Kolding: Telefon 40 90 99 99

Effektiv Bilpleje både indvendigt og udvendigt

indvendig_bilpleje

Vores bilpleje er opdelt i tre forskellige pakkeløsninger, en indvendig bilpleje pakke, en udvendig bilpleje pakke og en totalpakke. Totalpakken er kombinationen af den indvendige og udvendige bilpleje, der derudover indeholder gratis voksbehandling og kommer med en hel bils rabat med en værdi af 200 Kr.

Vores indvendige bilpleje er til dem der udelukkende ønsker pleje af bilens indre elementer. Her bruger vi professionelt damprensnings udstyr, kombineret med støvsugning, lugtnedbryder og rens og polering af vinduer. I den indvendige pakke er der fokus på at øge bilens stand f.eks til klargøring af bilen inden overdragelse til en ny ejer.

Den udvendige bilpleje består også af vores effektive steaming med professionelt udstyr til damprens. Herudover indgår afblæsning af uønsket sand, snavs og støv der kunne side på bilens ydre. Igen indgår også rens og polering af vinduer med dertilhørende steaming.

Den udvendige pakke er grundig og selv dele som fælgene og bundlister bliver både steamet, renset og aftørret.

udvendig_bilpleje

Sådan foregår vores bilpleje

I den indvendige bilpleje starter vi med en komplet støvsuging af hele kabinen, samt måtter og for- og bagsæder. Dette følges op med vores steaming, den absolut bedste løsning for en effektiv, skånsom og miljøvenlig pleje af bilen. Steaming er det samme som damprens, hvor vand varmes op under et yderst højt tryk og bruges til at fjerne diverse pletter som støv, mudder, snavs, bakterier og vira. Vi steamer for- og bagsæderne, himmel, paneler og vinyl, mens også karme og dørfalse får en tur. Efterfølgende bliver alt interiøret desinficeret, efterfulgt af den effektive lugtnedbryder der bruges i hele kabinen. Til sidst bliver alle vinduerne renset og poleret og afslutningsvis går vi igennem hele bilen med et håndklæde på alle flader.

Den udvendige pakke er også bygget op omkring damprens, den klart mest effektive løsning til vask af bil, der skaber det bedst mulige resultat. Særligt sammenlignet med en hjemmevask der foregår i hånden, eller vask i en vaskehal. Alle fordelene og hvorfor vi kun benytter os at steaming, kan man læse mere om i næste afsnit. For at foretage en effektiv steaming, bør man først starte med afblæsning af alle de uønskede ting der nu kan sidde på bilen. Ved udvendig bilpleje starter vi derfor med at afblæses diverse støv, snavs og mudder. Efterfølgende går vi i gang med selve damprensningen, der foregår på hele bilens ydre. Dette inkluderer også bundlister og fælge, hvoraf flere dele af bilen desuden også renses og poleres. Vores udvendige pakkeløsning inkluderer også rens, polering og steaming af vinduerne.

Vores pakkeløsninger tager hensyn og skåner bilen mest muligt

En god bilpleje starter med at man tager sine forholdsregler. Bilen bør ikke udsættes for diverse skrammer og ridser, som man desværre kan påføre bilen ved selv at vaske den i hånden, eller udføre en maskinvask f.eks i en vaskehal. Selvom at man skulle tro at en vaskehals udvendige var testet og gennemført til punkt og prikke, er der faktisk relativt mange der oplever at vaskehallens maskinbørster og sprinklere kan føre direkte skade på bilen. Dette er det modsatte af en god bilepleje. Og i tilfælde af dette sker, kan det være svært at få en egentlig erstatning. Vaskehallens ejere er nemlig ikke berettet til at yde en garanti for at den ydre bilpleje ikke skader bilen – kun i tilfælde af manglende vedligeholdese af vaskeanlægget og børster og ved direkte defekte af selve vaskeanlægget.

Ved en vask derhjemme er man bedre dækket ind ved at man selv udfører vasken og har fuld kontrol over hvilke dele man ønsker at rense. Men en vask i hånden er langt fra den mest effektive løsning og derfor er man nødsaget til at bruge diverse håndbørster og svampe. Og disse kan i sidste ende også skade både ydre og indre dele af bilen.

Derfor foregår Steamrex bilpleje helt uden brug af børster, svampe. Udelukkende ved brug af vores effektive steaming, kan vi skabe et resultat der er langt pænere, men også tager hensyn til bilens nuværende og fremtidige stand.

Derudover bruger vi ingen former for rengøringsprodukter og kemikalier. Vores bilpleje gør udelukkende brug af vand, det kræver nemlig ikke sæbe for at foretage en grundig pleje af bilen. På den måde undgår man også at tilføre bilen nye og farlige kemikalier, bakterier eller ødelægge f.eks. interiør med dårlig sæbe eller autoshampoo.

Miljøvenlig bilpleje – Vores bilpleje skåner miljøet bedst muligt

Som nævnt tidligere, gør vi ikke brug af hverken sæbe, autoshampoo, rengøringsprodukter eller andre kemikalier i vores bilpleje. Vi udleder ej heller noget spildevand og har et minimalt vandforbrug. Faktisk er det samlede vandforbrug på vores indvendige og udvendige bilpleje maksimalt 5 liter vand. Til sammenligning vil vandforbruget ved både en maskinvask, som den man får i en vaskehal ofte være på helt op imod 100 liter vand. Det samme gør sig gældende, hvis man ønsker at vaske ens bil selv. Her får man også brug for et sted mellem 100 til 200 liter vand. Det lyder som et højt forbrug, men er desværre det der skal til, hvis man ønsker et resultat der bare er tilnærmelsesvis det man får med en komplet steaming.

Man vil dog aldrig nå det samme resultat som ved brug af vores professionelle steaming udstyr, hvor bilen bliver komplet fjernet fra al snavs og bakterier. Dette skaber også et sundere og mere trygt miljø i bilen, hvilket særligt er til fordel i erhvervsmæssig sammenhæng – hvor f.eks flere forskellige personer skal bruge bilen på forskellige tidspunkter. Diverse virus og bakterier bliver fjernet mest muligt med vores vask, hvilket er vigtigere end nogensinde før i en ny verden, hvor vi alle skal beskytte os selv mod COVID-19. Det er dog vigtigt at pointere at vores effektive bilpleje er med til at afhjælpe evt. smittespredning, men ikke er en garanti da vores service ikke er en komplet klinisk bil rengøring.

Vores pleje af bil kan benyttes på tværs af alle biler

bilpleje_af_alle_slags_biler

Steamrex har perfektioneret vores bilpleje på tværs af næsten alle modeller. Det betyder at vi dækker næsten alle biler, om end der er tale om en mindre bil som en Fiat, eller en stor Transporter fra Volkswagen. Prisen på vores komplette service til pleje af biler, afhænger dog af størrelsen på bilen. Det mener vi er fair for alle, så dem med en mindre bil og derved et mindre tidsforbrug, også får den rigtige pris.

Vores koncept er enkelt og tidsbesparende. Du booker selv det tidspunkt du ønsker at vi kommer ud til dig og udfører bilpleje. Vi kører alle ugens dage mellem 9 – 17, også selvom det er weekend. Efter aftale, kan vi endda en gang imellem tilbyde andre tidspunkter uden for åbningstiderne. Endvidere er vejret ikke noget som der kan forsage ændringer i din booking af bilpleje. Vi kommer ud i alt slags vejr, på nær heftig styrtregn og hård frost.

Steamrex dækker desuden næsten alle adresser i Danmark. Vi har et dækningskort på vores bestillingsside, der viser hvilke dele af landet vi dækker. Indtil videre kan man benytte sig af vores bil pleje service på hele Sjælland og Fyn, mens at størstedelen af Jylland også er dækket ind. Vi udvider løbende dækningskortet, og vil derfor snart være at finde i hele Danmark.

Dit tidsforbrug i forbindelse med vores services vil også være langt lavere end vant til. Ofte skal ejeren af den bil der skal vaskes kun være til stede i 5 – 10 minutter. Dette er en klar forbedring i forhold til en hjemmevask, man selv skal udføre, der ofte tager mindst 2 timer. Det samme gør sig gældende ved en vask i en vaskehal, hvor man udover selve maskinvasken også selv skal køre frem og tilbage fra vaskehallen.

S365 – Til dem der ønsker at bilpleje oftere

Ønsker man oftere bilpleje, eller er man en virksomhed, organisation, forening eller lignende, har vi oprettet S365, vores bud på den bedste fordelskonto til dem der har brug bilpleje oftere. Med fordelskontoen får man del i ekstra services, som ikke er inkluderet i den normale pleje af bilen man kan bestille i vores pakkeløsninger. Blandt andet tilføjer vi voksbehandling, rens af vinduesviskere og rens af ventilationskanalerne i den samlede bilrens – fuldstændigt gratis.

Med S365 bestemmer man selvfølgelig selv hvornår og hvor ofte vi skal komme forbi og udføre alle de mange services som sæderens, steaming, rengøring og betaler blot en månedlig abonnementspris afhængig af hvor ofte man ønsker at Steamrex kommer og udfører services.

Du binder kun dit abonnement for de første to rengøringer af bilen, og derefter er der frit leje for at fortsætte eller opsige S365 abonnementet.

Sidst men ikke mindst, sparer man helt op imod 15% på vores services, sammenlignet med prisen for de normale pakkeløsninger, den indvendige og udvendige vask og totalpakken.

FAQ

Hvad er bilpleje?

Pleje af ens bil, også kendt som bilpleje er et udtryk for de mange forskellige tiltag, man kan få udført for at øge en bils samlede stand. Mange vælger typisk en pakkeløsning, der dækker flere forskellige plejende services inkl. en meget grundig rengøring. Dette kunne være en returklargøring, der blandt andet lever op til kravene ved returnering af en bil hos et leasingselskab – eller en salgsklargøring, der får bilen til at stå helt skarpt og er perfekt i forbindelse med et brugerskifte. Men det kan også være interessant at kigge mod services der går i dybden med dele af bilen, som en motorrumsvask og forsegling, der modvirker fremtidig tilsmudsning – eller en læderbehandling af ens sæder, som løfter udseendet og holdbarheden af sæder og interiør.

Hvad er indvendig bilpleje?

Når der udføres indvendig bilpleje, starter det først og fremmest med en meget grundig rengøring af hele bilens indre. Før at en bil kan modtage andre plejende services, som en imprægnering af stofsæder, læderbehandlinger eller f.eks en ozon behandling, kræver det nemlig at bilen er fuldstændigt rengjort. Den indvendige bilpleje kan bestå af støvsugning, steaming og bank af måtter, rens og polering af vinduerne, en komplet støvsugning af hele bilen og sidst en aftørring af alle overflader såsom panelerne, vinyl, himmel og dørfalser. Endvidere vil indvendig bilpleje, også altid bestå af en desinficering, der løfter hygiejnen i bilen. Men de resterende plejende services kan være mange flere – og man kan altid vælge til eller fra i vores pakkeløsninger.

Hvad er udvendig bilpleje?

Udvendig bilpleje dækker hele bilens ydre og er en grundig rengøring bestående af flere services. Først vil bilen dog altid blive afblæst for sand og snavs, hvorefter hele bilen steames – inkl. dæk og fælge. Dernæst får vinduerne en tur med både rens og polering, og nu vil bilen være klar til at blive aftørret og modtage en voksbehandling. Men der findes mange andre udvendige tiltag der kan pleje bilen, og som man frit kan vælge til og fra i vores pakkeløsninger. Dette kunne være en motorrums- og dækselrengøring, eller f.eks udvendig vinylpleje.

MILJØVENLIG BILPLEJE

Spar miljøet for tonsvis af spildevand, sæbe og kemikalier med vores bilvask

BeskrivelseSteamrexVaskehalHjemmevask
STEAMREXVASKEHALHJEMMEVASK
Slip for besværet
Arbejde ude og indeIntetca. 1-1,5 timeca. 1,5-2 timer
Dit samlede tidsforbrug5-10 min.ca. 1,5-2 timerca. 1,5-2 timer
Få højere kvalitet
RenlighedFjerner al snavs og bakterierOverfladisk renOverfladisk ren
SkånsomhedIngen børsterMaskinbørsterHåndbørste
Holdbarhed+25-50%+0-25%
Skån miljøet
Vandforbrug<5 liter25-100 liter100-200 liter
SæbeIntetJaJa
Udledning af spildevandIntetJaJa