Damrens af bil | Professionel og skånsom dampvask af bil på din adresse

Info

DAMPRENS AF BIL

Damrens af bil | Professionel og skånsom dampvask af bil på din adresse

Steamrex bil damprens er en af vores absolut største ekspertiser. Vi udbyder en skånsom, miljøvenlig og professionel damprens af alle slags biler, på en adresse du frit vælger. Find mere information om vores damprens/dampvask, priser og fremgangsmåde nedenfor

1. Bestil online på to minutter

Vælg behandling, tid og sted – og betal først, når vi har rengjort din bil

2. Vi kommer hvor det passer dig

På arbejdspladsen, derhjemme eller det sted der passer dig bedst

3. Din bil bliver som ny

Og du skåner miljøet for udledning af +100 liter spildevand

MOBIL DAMPRENS

Rengøringer tilpasset dit behov

Kun udvendig bilvask

 • Sand og snavs afblæses
 • Bilen steames og renses
 • Bundlister steames og renses
 • Vinduer steames, renses og poleres
 • Fælge steames og aftørres
 • Afsluttende finish med håndklæde på alle fladerKun indvendig bilvask

 • Støvsugning af hele kabinen
 • Måtter bankes, støvsuges og steames
 • Himmel, paneler og vinyl steames
 • For- og bagsæder steames
 • Karme og dørfalse steames
 • Interiør desinficeres
 • Kabine får lugtnedbryder
 • Vinduer renses og poleres
 • Afsluttende finish med håndklæde på alle flader

Hele bilen

 • Alt i Indvendigt-pakken
 • Alt i Udvendigt-pakken
 • + Gratis voksbehandling (Værdi: 149 Kr.)
 • + Hel bils rabat (Spar 200 Kr.)


HVOR DU VIL, NÅR DU VIL

Hjemme, på job eller…

Alle ugens dage kl. 7-19
…og derudover efter særlig aftale

Sjælland, Fyn, store dele af Jylland og Stockholm
…og vi udvider løbende dækningsområdet

På alle typer lokation
…privatadresser, erhvervsadresser, parkeringsanlæg, mm.

I al slags vejr
…med undtagelse af hård frost og styrtregn

Eksperter i Damprens og Dampvask af bil

damprens

Steamrex primære metoder til rens, rengøring og vask af biler, er bygget op omkring vores damprens, det som vi også omtaler som steaming. En professionel dampvask er klart den mest effektive løsning til den bedste bilvask og vi har over mange år, perfektioneret den måde vi vasker biler med damp på.

Damprens og dampvask fungerer udelukkende ved brug af vand, som varmes op under et yderst højt tryk og bruges på tværs af alle indre og ydre elementer i bilen. Dampen bruges til at trænge ind i alt fra sæder og interiør, til paneler og vinyler. Det frigør nemt diverse pletter, som mudder, støv, snavs og andre bakterier, som man ellers ikke var sluppet af med, ved en normal vask af bilen derhjemme eller i en vaskehal.

Vi bruger vores professionelle damprensningsudstyr på næsten alle dele af bilen, uanset model, og gør ikke brug af nogen form for sæbe til biler, eller diverse rengøringsprodukter og kemikalier. På den måde, udsætter vi ikke bilen for nye væsker og kemikalier, som i sidste ende kan gøre mere skade end gavn.

Damprens er en langt mere effektiv løsning, der ikke bruger særligt meget vand – faktisk har vores rens et vandforbrug på blot 5 liter. Dette er et langt lavere forbrug end diverse andre alternativer til vask, og skåner også miljøet langt bedre, hvilket man kan læse mere om i næste afsnit

Sådan skåner damprens både din bil og miljøet

Når vi udfører en rens af bil, uanset hvilken bil, har vi altid for øje at skåne bilen mest muligt. Det skulle gerne være sådan at bilen aldrig skulle tage skade af en professionel dampvask, og endda skulle forbedre den generelle stand af bilen. Det der dog langt fra tilfældet for mange der gør brug af vaskehaller, maskinvaske eller vælger at vaske bilen selv.

Den bilrengøring som man får i en vaskehal, f.eks på en tankstation er bygget op omkring maskinbørster der skal kunne trænge ind i bilens ydre og fjerne diverse uønsket snavs, støv, sand, mudder osv.  

Desværre er en maskinvask ikke tilpasset efter den enkelte bil og derfor vil man aldrig få en tilpasset klargøring af bilen. Endvidere oplever flere bilejere, at en maskinvask direkte kan tilføre bilen skade. 

En hjemmevask er en lidt bedre løsning. Her har man selv mulighed for at vælge hvor hård man vil være ved bilens indre og ydre, når man vasker den – og hvilke rengøringsprodukter man vil gøre brug af. Foretager man en hjemmevask, vil man dog opleve af man ikke slipper af med børster, svampe og også får svært ved at skabe et godt resultat uden diverse rengøringsmidler.

Derfor er steaming den klart bedste løsning. Vi får aldrig brug for diverse børster, og vandforbruget i en vaskehal eller ved egen vask af bil, løber ofte op i et vandforbrug på op imod 100 liter, hvilket er langt højere end vores vandforbrug på blot 5 liter. Steamrex damprens udleder ej heller ingen spildevand og er derfor på alle punkter en både bedre og mere miljøvenlig vask.

Komplet damprens når du vil – hvor du vil

dampvask

At foretage en grundig og skånsom vask skal være nemt. Derfor har vi forenklet den måde man i dag kan få foretaget en bilvask med damp. Steamrex har 3 pakkeløsninger, en udvendig vask, indvendig vask og totalpakken der kombinerer de to pakker og tilføjer en gratis voksbehandling samt vores hel bils rabat.

Man vælger blot hvilken af de 3 pakker man har lyst til at få udført, og booker onliner. Vi kommer ud til en adresse du selv vælger, og det er fuldstændigt frit om der er tale om en privatadresse, erhvervsadresse, parkeringsanlæg eller andet. Steamrex udfører dampvask på hele Sjælland og Fyn og dækker også størstedelen af Jylland. Vi udvider dog løbende, hvor man kan gøre brug af vores services, og dækker vi ikke din adresse pt, gør vi det nok snart.

Vi er meget fleksible omkring tidspunktet og man kan således få en del af vores damprens alle dage (også i weekenden) mellem 7 og 19. Efter aftale eller ved særlige omstændigheder kan vi også dække andre tidspunkter, tøv ikke med at kontakte os. Vejret er desuden ikke noget der påvirker os synderligt. Vi kan udføre alle 3 pakkeløsninger i næsten alt slags vejr, på nær styrtregn og ved meget hård frost.Add block