LAKFORSEGLING & MASKINPOLERING

Lakforsegling og maskinpolering –
Inklusiv indvendig rengøring

SteamRex er førende eksperter inden for lakforsegling og maskinpolering. Opnå den glans, klarhed og det udseende som da bilen var ny og forlæng samtidigt bilens levetid. Få udført en effektiv lakforsegling og komplet maskinpolering, hos et af vores professionelle SteamCentre.

Maskinpolering inkl. lakforsegling

Inklusiv udvendig rengøring

Mat og kedelig lak bliver blank igen og farverne står mere kraftigt

Fra

2.495,-

STEAMCENTER

Velkommen indenfor

til bilpleje i særklasse

To steder i landet kan din bil komme under tag hos vores specialister

SteamRex SteamCenter øst og vest for Storebælt. Vores to SteamCentre i hhv. København og Kolding tilbyder bilpleje i særklasse for dig, der vil udnytte vores store værktøjskasse, mens bilen står under tag. Specialisterne står klar og får din bil til at fremstå knivskarpt helt ned i de mindste detaljer.

Bestil tid på dit SteamCenter med få klik!

Om maskinpolering og lakforsegling

Bilens lak har en tendens til at blive mat og kedelig. Dette kan i de fleste tilfælde reddes med en maskinpolering. Ru og ujævne overflader poleres ned, hvorved lakken igen opnår glans og klarhed som da bilen var ny og lakforsegling beskytter, og derved forlænger lakkens levetid. Når bilen er poleret, så vil bilens farve blive endnu mere klar og strålende og farve og dybde vil træde bedre frem. Alle biler påvirkes af solens UV-bestråling, særligt biler uden metallak og her vil en polering af bilen være med til at vedligeholde lakken og glansen. Der kan være kæmpe forskel på biler før og efter en polering.

FAQ