SÆDERENS

Sæderens i bil | Få en fuldkommen rensning af bilsæder i vores pakkeløsning til rens af bil og bilsæder

Steamrex har flere års erfaring og fuldkommen ekspertise i sæderens i bil. Vores metoder er professionelle og vores rens af bilsæder er utrolig effektiv. Se vores pakkeløsninger med blandt andet rens af bilsæder og find information om vores andre typer bil rengøring nedenfor.

Bestil hele bilen og spar min. 348 kr.

Inkl. gratis voks og Hel bils rabat

1. Bestil online på to minutter

Vælg behandling, tid og sted – og betal først, når vi har rengjort din bil

2. Vi kommer hvor det passer dig

På arbejdspladsen, derhjemme eller det sted der passer dig bedst

3. Din bil bliver skinnende ren

Og du skåner miljøet for udledning af +100 liter spildevand

MOBIL SÆDERENS

Rengøringer tilpasset til dit behov

Rengøring

Grundig rengøring af hele bilen – eller kun ude eller inde

Fra 599,-

INDVENDIGT:

> Måtter bankes, støvsuges og steames

> Grundig støvsugning af hele bilen

> Dørfalser steames og renses

> Himmel, paneler og vinyl aftørres

> Vinduer inde renses og poleres

> Aftørring af overflader

> Højkontaktflader desinficeres

> Lugtnedbryder (nybilsduft)

Fra 449,-

UDVENDIGT:

> Sand og snavs afblæses

> Bilen steames og renses

> Dæk og fælge steames

> Vinduer ude renses og poleres

> Aftørring af overflader

> Voksbehandling

Spar min. 348,-

Hele bilen inkl. voks fra

849,-

Returklargøring

Klargøring til leasing returnering. Jf. kravene fra leasingselskaberne

INDVENDIGT:

> Alt fra Rengøring

+ Tømning af førerkabine

+ Dyrehår/ekstra støvsugning

+ Hulrumsrengøring

+ Varerumsrengøring (varebiler)

UDVENDIGT:

> Alt fra Rengøring

+ Motorrums- og dækselrengøring

+ Ekstra fælgrens

+ Lakrens (tjærepletter, mm.)

Spar min. 193,-

Hele bilen inkl. voks fra

1.349,-

Totalklargøring

Komplet nybilsfornemmelse. Oplagt i forbindelse med salg eller brugerskifte

INDVENDIGT:

> Alt fra Rengøring

+ Tømning af førerkabine

+ Dyrehår/ekstra støvsugning

+ Hulrumsrengøring

+ Varerumsrengøring (varebiler)

+ Sæderens

+ Læderpleje

+ Pleje af gummimåtter

+ Vinylpleje

+ Ventilationsrens

UDVENDIGT:

> Alt fra Rengøring

+ Motorrums- og dækselrengøring

+ Ekstra fælgrens

+ Lakrens (tjærepletter, mm.)

+ Rens af vinduesviskere

+ Vinylpleje udvendig

+ Dækshine

Spar min. 1235,-

Hele bilen inkl. voks fra

2.049,-

HVOR DU VIL, NÅR DU VIL

Hjemme, på job eller…

Alle ugens dage kl. 7-19
…og derudover efter særlig aftale

Sjælland, Fyn og Jylland
…og vi udvider løbende dækningsområdet

På alle typer lokation
…privatadresser, erhvervsadresser, parkeringsanlæg, mm.

I al slags vejr
…med undtagelse af hård frost og styrtregn

Sådan fungerer vores sæderens af bilsæder

Hos os får man ikke en normal rensning af bilsæder. Vi har nytænkt den måde man renser sæderne i en bil, og har skiftet klud, svamp, sæbe og diverse kemikalier ud med en effektiv og professionel steaming. Steaming, også kendt som damprens, fungerer udelukkende med brug af vand der under et højt tryk skaber damp der bruges på sæderne. Vi bruger meget lidt vand til dette, faktisk kræver en invendig rens af bilen blot 5 liter vand. Dette er langt under de flere hundrede liter som en vaskehal bruger på blot en enkelt vask, eller den mængde vand man selv ville bruge ved en hjemmevask. Hos Steamrex går vi meget op i, ikke at udlede spildevand – og det har vi tænkt os at efterleve.

Med vores steaming af bilsæder, undgår man også sæbe, kemikalier, autoshampoo og alle de mange andre produkter der traditionel vis, bruges til at udføre en bilvask. Vores steaming er så effektiv, at den fjerner alle de pletter som man normalt fjerner med disse produkter, og mere til. Vores steaming fjerner alle slags pletter, som f.eks snavs, støv, trafikfilm og mudder. Ikke nok med det, giver det også en effektiv desinficering af bilens sæder.

rens_af_bilsæder

En god sæderens er nemlig også til for at skabe et bedre og sundere miljø i bilen. I en tid, hvor vi er omhyggelige med rengøringen som aldrig før, er bilens sæder ingen undtagelse. Ved at yde desinficering med damp på bilsæderne, nedbringer man risikoen for smitte med vira, bakterier og andre skadelige stoffer. Dette kan mærkes når man kører privat, men særligt også hvis bilen bruges til erhverv af flere forskellige chauffører. Her kan en effektiv sæderens i bilen skabe et langt mere trygt arbejdsmiljø, som vi mener man vil kunne mærke blandt kollegaerne.

Rensning af bilsæder er inkluderet i den indvendige vask

Ønsker man at gøre brug af vores effektive rens af bilsæder, skal man vælge vores pakke til indvendig vask. Udover damprens og den komplette rensning af bilsæder, inkluderer pakken også rengøring af flere forskellige andre dele af bilen. Faktisk starter vi med en komplet støvsugning af bilen. Først støvsuges hele kabinen, hvorefter måtterne bankes, støvsuges og til sidst steames. For og badsæderne bliver herefter støvsuget og steamet med damp. Udover dette, er vores effektive desinficering også en del af pakken. Blandt andet bliver alt interiøret desinficeret, og paneler, himmel og vinyl bliver også renset. Til sidst renser og polerer vi alle vinduerne, indtil at kabinen får lugtnedbryder og vi afslutningsvis går igennem bilens overflader og sæder med et håndklæde. Alt dette får man med i den indvendige vask af bilen, som leverer et resultat der ikke er til at kende. Nedenfor kan man se et før og efter billede af bilens bagsæder, kabine og måtter – som i den grad har fået en effektiv rensning der næsten ikke er til at kende efterfølgende.

FØR VORES SÆDERENS

før_sæderens_bilsæder
efter_sæderens_bilsæder

EFTER VORES SÆDERENS

Vi udfører sæderens hvor du vil og når du vil

Vi har også forenklet den måde man i dag får en komplet rensning af sin bil. Førhen har det kun været muligt at tage en tur i den lokale vaskehal eller udføre vasken selv. Steamrex mål er at levere en vask, der skal være så nem som overhovedet muligt for forbrugeren. Derfor kører vi ud på en adresse, som du selv vælger og udfører vores indvendige og udvendige vask af blandt andet bilsæder. Sæderens kan tage lang tid, er bøvlet og gør man det selv, kræver det knofedt og tålmodighed. Steamrex kører ud på din adresse, hvad end det er en privatadresse, erhvervsadresse eller et parkeringsanlæg. Dette gør vi alle ugens dage, også i weekend og vi har mulighed for at komme både om morgenen eller aftenen, alle tidspunkter indenfor 7-19.

Vi dækker næsten hele Danmark. På hele Sjælland og Fyn kan man få del i vores services som blandt andet sæderens og nu også i store dele af Jylland. Vi udløber løbende vores dækningsområde, og er din adresse ikke i blandt dækningsområdet, er det en del af vores plan at adressen snart dækkes.

Sæderens der skåner bilen og miljøet for kemikalier og spildevand

Ved en traditionel vask af bil og sæder i en vaskehal, bliver der brugt maskinbørster til at udføre bil rengøringen. Hvis man vasker bilen derhjemme, får man også helt klart brug for en håndbørste, flere svampe og klude og meget andet udstyr.

Disse to metoder er langt fra de bedste til at udføre en omhyggelig rengøring. Ved brug af diverse børster udsætter man nemlig sin bils interiør, som sæderne, for slitage. Især hvis man ønsker at få sin bil vasket ofte. Blandt andet sæderne kan nemlig tage voldsom skade, hvis man ikke tager hensyn – og dette er både ved lædersæder og sæder med tekstil. Ikke nok med det, tager det også meget lang tid at være grundig og tage hensyn til sæderne og deres rens.

Derfor bør man gøre brug af vores professionelle damprens, der både er langt mere effektiv, men også tager langt bedre hensyn til sædernes nuværende og fremtidige stand. Den foregår udelukkende ved brug af vand, hvilket vil sige at vi slet ikke gør brug af sæbe, autoshampoo, kemikalier eller andre af disse typer rengøringsmidler.

Udover dette, har vores type bilsæde rengøring også et langt lavere vandforbrug. Går man i vaskehallen, bruger man typisk 25-100 liter vand, afhængigt af vaskehallen og om vasken både er indvendig og udvendig. Foretager man en vask i hånden derhjemme, vil man naturligvis også have et højt vandforbrug. Udover at det er irriterende med så meget vand, der ofte skal udskiftes, vil det også koste mange penge at bruge flere hundrede liter vand. Steamrex rens af bilsæder, inkluderet i den indvendige vask, har maksimalt et vandforbrug på 5 liter. Det er vores bud på bil rens med omtanke for miljøet!

MILJØVENLIG BILRENS

Spar miljøet for tonsvis af spildevand, sæbe og kemikalier med vores bilvask

BeskrivelseSteamrexVaskehalHjemmevask
STEAMREXVASKEHALHJEMMEVASK
Slip for besværet
Arbejde ude og indeIntetca. 1-1,5 timeca. 1,5-2 timer
Dit samlede tidsforbrug5-10 min.ca. 1,5-2 timerca. 1,5-2 timer
Få højere kvalitet
RenlighedFjerner al snavs og bakterierOverfladisk renOverfladisk ren
SkånsomhedIngen børsterMaskinbørsterHåndbørste
Holdbarhed+25-50%+0-25%
Skån miljøet
Vandforbrug<5 liter25-100 liter100-200 liter
SæbeIntetJaJa
Udledning af spildevandIntetJaJa