KERAMISK COATING

Keramisk coating af din bil af – Inklusiv fuld polering

SteamRex er førende eksperter inden for keramisk coating. Beskyt din bil mod ridser i lakken, UV-stråling, nedbør, fugleklatter, oxidering og mange af de andre ting, din bil udsættes for hver dag. Få udført en effektiv keramisk coating af din bil, i et lag der er 100 gange tykkere end voks og forsegling, hos et af vores professionelle SteamCentre.

Keramisk Coating Inkl. fuld polering

Fuld polering og keramisk coating af bilen

Fra

6.995,-

STEAMCENTER

Velkommen indenfor

til bilpleje i særklasse

To steder i landet kan din bil komme under tag hos vores specialister

SteamRex SteamCenter øst og vest for Storebælt. Vores to SteamCentre i hhv. København og Kolding tilbyder bilpleje i særklasse for dig, der vil udnytte vores store værktøjskasse, mens bilen står under tag. Specialisterne står klar og får din bil til at fremstå knivskarpt helt ned i de mindste detaljer.

Bestil tid på dit SteamCenter med få klik!

Om keramisk coating

En Keramisk Coating er en slidstærk keramisk væske, der danner en permanent coating på lakoverfladen, svarende til meget avanceret klarlak, der gør lakken meget hård og danner en skinnende glans.

Når bilens lak er behandlet med SteamRex Keramiske coating, er det coatingen som danner overfladen på lakken, og i et langt tykkere lag end voks og forsegling gør. Et enkelt lag Coating måler ca 2 mikron/my i tykkelse, det er ca. 100 gange tykkere end en typiske voks eller lakforsegling, de måler ca. 0,02 mikron/my.

Hvorfor Keramisk Coating?

I dag er det normalt at få behandlet sin nye eller brugte bil med en coating, som udover beskytter lakken imod ridser samtidigt beskytter lakken for UV-stråling, oxidering, fugleklatter, syreregn, nedfald og andet, som en bil dagligt bliver udsat for. Keramisk Coating er sammensat til at tilføre lakken en effektiv afperlningseffekt af vand og andre elementer, samtidig vil man opleve at bilen forbliver renere igennem længere tid og behøver derfor ikke så hyppig vask. Vores Coating er i øvrigt forsikringsgodkendt på lige fod med autolakering, det vil sige at man får genbehandlet de dele, som måtte være blevet udskiftet eller malet ved en evt. skade. Vores Coating producent tilbyder 7 års garanti på en behandling, og kræver derfor at man skal godkendes og certificeres af den danske distributør.

FAQ