LAKRENS & KERAMISK FORSEGLING

Larens og forsegling –
Inklusiv udvendig rengøring

Steamrex er førende eksperter inden for lakrens og forsegling af bilen. Hver dag bliver din bil udsat for skader – som nedbør, stråler og trafikfilm. Få udført en effektiv lakrens med efterfølgende forsegling hos et af vores professionelle SteamCentre.

Lakrens og keramisk forsegling

Inklusiv udvendig rengøring

Ekstra slidstærk forsegling

Fra

1.495,-

STEAMCENTER

Velkommen indenfor

til bilpleje i særklasse

To steder i landet kan din bil komme under tag hos vores specialister

SteamRex SteamCenter øst og vest for Storebælt. Vores to SteamCentre i hhv. København og Kolding tilbyder bilpleje i særklasse for dig, der vil udnytte vores store værktøjskasse, mens bilen står under tag. Specialisterne står klar og får din bil til at fremstå knivskarpt helt ned i de mindste detaljer.

Bestil tid på dit SteamCenter med få klik!

Om lakrens og keramisk forsegling

Lakken på din bil udsættes dagligt for påvirkning af bla. uv-stråler, trafikfilm, nedbør, syreskader, vaskeridser, mekanisk slitage og andet.

Det betyder, at lakoverfladen bliver hurtigt ru og mat, og derfor sætter snavs sig også lettere fast. Dette øger altså risikoen for rustangreb og gør din bil svær at holde ren. Derfor er en lakrens og lakforsegling en rigtig god ide. Lakforsegling lægger sig som et beskyttende lag oven på bilens eksisterende lak og beholder glansen og samtidig forlænger lakkens levetid. For at beholde lakkens glans bør du regelmæssigt give lakken en lakrens og lakforsegling. Der er en masse fordele, ved at give din bil en lakforsegling, her er nogle af dem. Når du vælger at benytte dig af en lakrens og lakforsegling til din bil, forlænger man lakkens glans. Det betyder, at lakken holder sig flottere i meget længere tid. Lakforseglingen giver en mere skinnende glans til bilens lak. Når du får lavet en lakforsegling, vil du samtidig beskytte lakken mod diverse vind- og vejrforhold, som med tiden kan være skadeligt for bilen. Dette inkluderer bla. solens skadelige uvstråler, som overtid afbleger lakken og giver en kedelig mat farve. Lakforsegling beskytter også bilens overflade mod fugleklatter, fugleklatter er kendt for at have en ætsende effekt på billakken. De giver nogle meget kedelige mærker. På vores keramiske lakforsegling giver vi op til 4 måneders garanti.

FAQ