MOTORRUMSVASK & FORSEGLING

Motorrumsvask og forsegling –
Inklusiv udvendig rengøring

Steamrex er førende eksperter inden for vask af motorrummet og forseglinger. Slip af med et beskidt motorrum, der slider op og ruster – og undgå at din bil forurener og oftere skal til syn. Få udført en effektiv motorrumsvask og forsegling, hos et af vores professionelle SteamCentre.

Motorrumsvask inkl. forsegling

Inklusiv udvendig rengøring

Motorrums vask inkl. forsegling som modvirker fremtidig tilsmudsning

Fra

790,-

STEAMCENTER

Velkommen indenfor

til bilpleje i særklasse

To steder i landet kan din bil komme under tag hos vores specialister

SteamRex SteamCenter øst og vest for Storebælt. Vores to SteamCentre i hhv. København og Kolding tilbyder bilpleje i særklasse for dig, der vil udnytte vores store værktøjskasse, mens bilen står under tag. Specialisterne står klar og får din bil til at fremstå knivskarpt helt ned i de mindste detaljer.

Bestil tid på dit SteamCenter med få klik!

Om motorrumsvask og forsegling

Et beskidt motorrum med olierester kan medvirke til, at bilen forurener, og medfører derfor ofte et omsyn. Det er altid godt og vaske sin bilmotor, det hjælper med at holde den fri for snavs, som udover at forurene også forårsager rust og slid. Vi rengør bilens motorrum og motor med vores specielt udviklet motorrens. Her skal man være ekstra opmærksom, da der i alle motorrum kan sidde elektronik der ikke tåler vand. Efterfølgende sørger vi for, at din motor får en forsegling. Dette er din tryghed for en professionel motorvask. Vi anbefaler, at man samtidig bestiller en udvendig vask, da der ved vasken kan komme olierester på bilens lak.

FAQ