POLERING AF MATTE FORLYGTER

Polering af matte forlygter – undgå en øget sikkerhedsrisiko i trafikken

Steamrex er førende eksperter inden for polering af bilens forlygter. Undgå at udsætte bilen og passagererne for en øget sikkerhedsrisiko. Vi sliber overfladen af forlygterne ned og foretager en dyb polering. Få udført en effektiv polering af forlygterne, hos et af vores professionelle SteamCentre.

Polering af matte forlygter

Flot udseende og bedre sikkerhed

Få forlygter, der er så gode som nye og øger din sikkerhed

Fra

1.090,-

STEAMCENTER

Velkommen indenfor

til bilpleje i særklasse

To steder i landet kan din bil komme under tag hos vores specialister

SteamRex SteamCenter øst og vest for Storebælt. Vores to SteamCentre i hhv. København og Kolding tilbyder bilpleje i særklasse for dig, der vil udnytte vores store værktøjskasse, mens bilen står under tag. Specialisterne står klar og får din bil til at fremstå knivskarpt helt ned i de mindste detaljer.

Bestil tid på dit SteamCenter med få klik!

Om polering af forlygter

Med vores polering af bilens forlygter får du lygter, der er så gode som nye. Når bilens lygter bliver matte, udsætter man sig for en unødvendig sikkerhedsrisiko. Med en polering af lygter hos Steamrex foregår det sådan, at den matte overflade slibes ned, og derefter poleres den op, så plasten igen bliver helt klar. Derefter påføres der ny beskyttelse, som beskytter plasten. Det er denne beskyttelse, der er vigtig for holdbarheden, det er ikke nok blot at polere forlygten, hvis man ønsker et sikkert resultat, der holder i længere tid.

FAQ