KALECHE IMPRÆGNERING

Imprægnering af kaleche –
Inklusiv udvendig rengøring

SteamRex er førende eksperter inden for imprægnering af kalecher. Få din bils vandafvisende egenskaber tilbage, forlæng holdbarheden, løft udseendet – og oplev at din bil bliver mindre beskidt. Få udført en effektiv imprægnering af kalechen hos et af vores professionelle SteamCentre.

Imprægnering af kaleche

Inklusiv udvendig rengøring

Kalechen bliver rengjort i dybden og imprægneret

Fra

1.995,-

STEAMCENTER

Velkommen indenfor

til bilpleje i særklasse

To steder i landet kan din bil komme under tag hos vores specialister

SteamRex SteamCenter øst og vest for Storebælt. Vores to SteamCentre i hhv. København og Kolding tilbyder bilpleje i særklasse for dig, der vil udnytte vores store værktøjskasse, mens bilen står under tag. Specialisterne står klar og får din bil til at fremstå knivskarpt helt ned i de mindste detaljer.

Bestil tid på dit SteamCenter med få klik!

Om kaleche imprægnering

Selvom kalecher er produceret i slidstærke og vejrbestandige materialer, er det ikke hensigtsmæssigt at køre en kalechebil i vaskehal, da det over tid medfører slitage. Vores behandlingen udføres manuelt, så vi skånsomt renser og fjerner mellem 90-100% af trafikfilm, skjolder, mug, alger og skimmel. Efterfølgende imprægneres kalechen. En kaleche imprægnering forlænger holdbarheden og giver en meget flottere kaleche der holder farven, og genvinder sine vandafvisende egenskaber og derfor bliver mindre beskidt.

FAQ